D en H Kapsalon Gijsbers

Beste klanten van Gijsbers en It's More

Wij zullen u op deze pagina zoveel mogelijk op de hoogte houden van de vragen die er onder onze klanten leven. De laatste wijzigingen hebben wij speciaal voor u dik gedrukt.

 

***

CORONA MAATREGELEN
Kijk 1 dag voor uw afspraak op onze website of de voorwaarde aangepast zijn.


***

 

 

Mondkapjes en afstand zijn niet meer verplicht, maar....

Vanaf 25 september 2021 zijn kapper en klant NIET meer verplicht om 1.5 meter afstand te houden of een mondkapje te dragen tijdens de behandeling. Vind u het prettig om 1.5 meter afstand te houden, dan kunt u dit aangeven en respecteren wij dat. In onze salon kunnen wij hier nog steeds aan voldoen. Wij adviseren u wel dit aan te geven bij uw afspraak.
Wilt u graag een mondkapje dragen, dan kan dat natuurlijk nog steeds.

Ook onze medewerkers zullen dan tijdens uw behandeling een mondkapje dragen.

 

Zelf meebrengen

Wij verzoeken u om zelf een mondkapje mee te nemen. Deze moet wel bevestigd kunnen worden met elastiekjes achter de oren. Indien u er geen heeft, kunnen wij deze beschikbaar stellen tegen een kleine vergoeding. U kunt dit bij binnenkomst aangeven bij de balie. Tijdens een kleurbehandeling krijgt u van ons een gratis wegwerp mondkapje, en bij uw knipbehandeling kunt u dan weer uw eigen mondkapje opzetten.

 

Wassen

Wij kunnen uw haren net als normaal, in onze salon wassen. Uw haren wassen in de salon heeft onze voorkeur.

 

Blijf ook thuis bij geringe Klachten

Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts.
Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. U kunt u afspraak kosteloos verzetten.

 

Afstand

Ondanks dat de 1.5 meter afstand regel niet meer van toepassing is, respecteren wij in onze salon ook dat mensen het toch nog prettig vinden om afstand te houden.

 

Baard/Eppileren

Epileren, knippen en scheren van uw baard is toegestaan. Ook de Barbershave met het mes is weer mogelijk.

 

Reservering

Reserveer voor lange behandelingen, ruim van te voren ivm beperkte mogelijkheden.

 

 

***

 

 

 

Kapsalon Gijsbers in Las Vegas

 

Linda is namens kapsalon Gijsbers dit jaar naar Las Vegas geweest om de nieuwste trends te bekijken, en weer nieuwe inspiratie op te doen voor in onze kapsalon. Wil je een foto reportage hiervan zien klik dan op de foto hiernaast.

 

 

 

 

 

 

Blijf de eerste 2 weken dagelijks kammen!!

https://www.rivm.nl/hoofdluis 

Opnames RTL 4

 

In oktober 2014 hadden wij het rtl4 programma Mijn leven mijn gezondheid te gast in onze kapsalon. Het onderwerp ging over PPD vrije haarverf. Wil je foto's van achter de schermen zien kijk dan hier;

Foto's rtl4 programma

 

 

PPD vrije haarverf "klik hier"

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: